Timetable

School Day Arrangements

At 8.30am our school gates are opened, with a member of staff being on duty in the playgrounds from 8.40am until the start of the school day at 8.50am (KS2) or 8.55am (KS1). The children are lined up on the playgrounds in their classes and taken into school by their teachers.

School Day Timetable

Foundation Stage / KS1 (Years 1 & 2)
8.55am Registration
9.00am Session 1 (30 Minutes)
9.30am Session 2 (60 Minutes)
10.30am Assembly
10.45am Morning Break
11.00am Session 3 (60 Minutes)
12.00pm Session 4 (15 Minutes)
12.15pm Lunch Break
1.15pm Session 5 (60 Minutes)
2.15pm Afternoon Break / Daily Mile
2.30pm Session 6 (40 Minutes)
3.15pm End of School Day
KS2 (Years 3 to 6)
8.50am Registration
9.00am Session 1 (30 Minutes)
9.30am Session 2 (60 Minutes)
10.30am Assembly
10.45am Morning Break
11.00am Session 3 (60 Minutes)
12.00pm Session 4 (15 Minutes)
12.15pm Lunch Break
1.15pm Session 5 (60 Minutes)
2.15pm Afternoon Break / Daily Mile
2.30pm Session 6 (50 Minutes)
3.20pm End of School Day

Registration of Pupils

Registers will be taken at 8.50am/8.55am and 1.15pm each day. If you are going to be late please telephone the office (01244 981189) giving an expected time of arrival and the reason for lateness.

If your child is ever absent through illness, then please contact the school by 9.15am on the morning of the first day of absence.

Any unexplained absences will be followed up and resolved immediately.